مرجع دانستنی های سنگ کورین

مرجع دانستنی های سنگ کورین

مرجع دانستنی های سنگ کورین

مرجع دانستنی های سنگ کورین

معرفی متریال: سنگ کورین

کورین (Corian) یا سطح سخت (Solid Surface) نام متریالی می‌باشد که به سنگ تصنعی شهرت دارد و بیشتر روی سطح از آن به کار گیری می‌گردد. این متریال در سال ۱۹۶۷ توسط دانشمندان (دکتر دونالد اسلوکوم) کمپانی آمریکایی E. I. du Pont ساخته و روانه ی بازار شده است. مواد اساسی و تشکیل دهنده ی آن کورین پلیمر اکریلیک، آلومینیوم (دارای سه تا مولکول آب) و سنگ معدن بوکسیت می‌باشد. کاربرد اصلی کورین ، استفاده در سطوح هست البته کاربرد هایی دیگری نیز برای این متریال تعریف شد‌ه‌است.

کورین به عنوان ترموستینگ پلاستیک (گرما مشقت بار) شناخته گردیده‌است. ولی قادر است در دمای ۱۴۹ سکو سانتیگراد به عنوان ترمو فرمد نیز ظاهر خواهد شد. در‌این حالت کورین را نسبت به معیار ضخامتی که دارد می توان تا شعاع ۲۵ میلی متر خم کرد و فرم های اختصاصی به فردی را به وجود آورد. این خاصیت از ویژگی های متمایز کورین محسوب می شود. کورین در ۳ ضخامت ۶ (۰٫۲۴ اینچ) و ۱۲٫۷ (۰٫۴۷ اینچ) و ۱۹ (۰٫۷۵ اینچ) میلی متر ایجاد می‌شود. برای ایجاد ضخامت بیشتر در فعالیت، کورین را به همراه لایه ای از MDF به عنوان شالوده فعالیت به کارگیری می کنند. معمولا ضخامتی که در کار استفاده میگردد ۳۸mm می باشد. (۱۲٫۷mm کورین و ۲۵mm ماده ی دیگر به عنوان پایه).

اتصال فی مابین دو برگه ی کورین با استفاده از رزین اکریلیک صورت می پذیرد که یک اتصال بدون درز، منزه و صاف را به وجود می آورد. رزین در درز حل می شود و با یک پولیش آخری یک سطح بدون درز را ایجاد کرد می کند.

برش های سطح زمان این متریال نشان دهنده ی ثبوت رنگ و توزیع یکنواخت ذرات روی هم رفته متریال است.

تنوع رنگی کورین بالغ بر ۱۳۰ رنگ با بافت های متنوع نیز می باشد. یکی از دلایلی که کورین به عنوان شمارنده آشپزخانه استعمال میشود، رنگ سفید عجیب ی آن می‌باشد. حتی از کورین برای ایجاد کرد سینک ظرفشویی نیز استفاده می شود.

در سال ۲۰۱۳ در هفته ی طراحی میلان نسخه ی دوم این متریال با عنوان corian 2.0 معرفی شد که نسبت به کورین قبلی، مقاوم تر و دارای رنگ های عمیق تر و خش پذیری کمتر بود. سطح کورین به دلیل عدم تخلخل و نفوذ ناپذیری به راحتی تمیز میگردد و لکه به داخل آن نفوذ نمی کند. همچنین از رشد و نمو قارچ، باکتری و کپک غربت می کند و در مقابل گرما مقاوم می‌باشد. سطح کورین لمینیت ندارد، به همین ادله در مقابل خراش نیز مقاوم می باشد. گوشه های کورین برش های دقیقی می خورد و همان گونه که پیش تر اشاره شد، ورقه های کورین را می توان به صورتی در کنار هم قرار بخشید که بدون درز دیده گردد و ظاهری ظریف را به نمایش گذارند که سبب ساز میگردد کثیفی و رطوبت نیز به آن آسیب نرساند.

کورین را با مواد ضدعفونی کننده ی ساده می توان به راحتی پاک کرد، احتیاج به درزگیری سالیانه ندارد و در حالتی که زمانی صفحه های کورین در گیر آسیب دیدگی شود، با سنباده و مواد لبریز کننده می توان آن را برطرف کرد. اگر هم قسمتی از آن بشکند، می توان آن را برید و قطعه ی جدید جایگزین آن کرد. کورین جمعاًَ ماده ی بسیار مقاومی هست و در حدود ۲۰ الی ۲۵ سال عمر می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد